Vereniging

Created with Sketch.

Bestuur

De Trein Hobby Club Almelo, hierna THCA, is gevestigd in Almelo en heeft ca. 35 leden. In ons fraaie clubgebouw bouwen wij aan onze vaste modelbaan in schaal H0 en beschikken wij over een ruimte om te werken aan onze modulenbaan. Met deze laatste gaan we regelmatig on tour, bij voorbeeld op de door ons georganiseerde ruilbeurzen. Kortom een gezellige en actieve vereniging, waarover u alles kunt lezen op deze pagina‘s.

U vindt op onze site een beschrijving van de vereniging, onze grote modelbanen, een beurzenkalender en artikelen over modelbouw en grootbedrijf.

Bent u door het lezen en kijken op onze site nieuwsgierig geworden? Wacht niet langer en breng eens een bezoek aan ons clubgebouw. Daar zult u zeker geen spijt van krijgen, want een echte modelspoorliefhebber kan niet om de THCA heen! Veel kijk- en leesplezier op deze pagina‘s.

De THCA is in 1980 opgericht en houdt zich in clubverband bezig met de modelspoorweghobby. Om deze hobby uit te oefenen heeft de THCA de beschikking over een eigen clubgebouw, waarin een vaste modelbaan, de modulenbakken, een gezellige leeshoek, diverse werkhoeken en een heuse bar zijn gehuisvest. De THCA is een club die zich niet alleen richt op de modelbouwhobby, maar organiseert ook diverse andere activiteiten, die betrekking hebben op de spoorweghobby in het algemeen. Hierbij te denken aan excursies naar b.v. Malsfeld (ons grote voorbeeld, hierover leest u elders op onze site), een lokdepot in Polen waar nog werkende stoomlokomotieven gehuisvest staan, maar ook beursbezoeken en andere interessante reizen staan op het programma. Tevens hebben we een eigen “Hofleverancier” binnen de gelederen.

De contriburie is op dit moment 14.- Euro per maand.

De THCA is aangesloten bij de Nederlandse Modelspoor Federatie (NMF), het overkoepelend orgaan van Nederlandse modelspoorverenigingen.

De THCA is ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer V40075971

Ons rekeningnummer is: NL33 INGB 0005 8591 96 ter attentie van de Trein-Hobby-Club-Almelo

Het bestuur van de THCA bestaat uit:

Naam (Bestuurs-) lid Functie E-mail  
Niels Arnold Voorzitter Mail  
Hans Rode Penningmeester Mail  
Rob Oude Mulders Secretaris Mail  
Harry Bolkesteijn Algemeen Bestuurslid Mail Coördinator Evenementen
René Klink Algemeen Bestuurslid Mail Website Beheerder