Bezoek

Created with Sketch.

De leden van de THCA komen elke week op de woensdagavond bijeen, op de zolder van Wijkcentrum ’t Egbertus aan de Arendsboerweg te Almelo, om samen te bouwen aan onze imposante clubbaan, segmenten van onze modulenbaan, lekker te lezen in boeken of tijdschriften uit onze uitgebreide spoorwegbibliotheek of gewoon voor een gezellig gesprek met gelijkgezinden onder elkaar

Om 20:00 uur staat bij ons altijd de koffie klaar. Helaas is onze accommodatie er niet op ingericht dat wij, zonder aankondiging, onze modelbanen kunnen openstellen voor bezoekers of geïnteresseerden. Dat wil overigens niet zeggen dat u niet welkom bent op één van onze clubavonden, graag zelfs. Wij vinden het altijd leuk wanneer anderen geïnteresseerd zijn in de modelbouwhobby in z’n algemeenheid en datgene wat wij bouwen in het bijzonder. U wordt dan wel verzocht om vooraf even een afspraak te maken met de secretaris voor een geschikte clubavond. Zijn gegevens vindt u op de bestuurspagina. Op deze manier voorkomt u voor uzelf, maar ook voor ons, teleurstellingen.

Een andere mogelijkheid om ons te bezoeken is de Open Dag. Elk jaar, meestal op een zondag in februari, zetten we onze deuren open. Op deze dag zijn er demonstraties en worden onze banen in bedrijf gesteld. Een impressie van de laatste Open Dag vindt u in het fotoalbum.